Entrepans sense gluten

Entrepans sense gluten

En Conesa li podem fer el 90% dels nostres entrepans sense gluten

Menció especial a aquest apartat perquè sincerament estem orgullosos de poder oferir-lo.

Fa uns 15 anys i després d’una col·laboració en una tv local, vaig observar que tot l’equip es menjaven els entrepans que portàvem, menys un, estranyat em vaig dirigir a ell i li vaig preguntar si no li agradaven els entrepans, em va respondre que bona pinta tenien però, que no els podia menjar perquè era celíac.

En aquell moment aquesta paraula va ser nova per a mi, li vaig preguntar i em va comentar la problemàtica celíaca, que en aquells temps era bastant dura. Al sortir de plató em vaig dir que no podria ser tan complicat poder servir entrepans sense gluten i vam començar a buscar la manera de poder oferir el producte al col·lectiu celíac

Fàcil no va ser ni de bon tros, perquè a banda dels problemes tècnics, en aquella època els productes sense gluten eren escassos i cars, però a la fi vam posar la primera pedra, i amb missatges d’agraïment que rebíem com el d’una noia de catorze anys “Gràcies per fer sentir-me igual que la resta de la meva família” el projecte va tirar endavant.

Avui dia podem oferir el 90% dels productes de la carta amb pa sense gluten, preparats en un sector individualitzat i oferint la garantia de no contaminació creuada que avalen aquests 15 anys de treball.

A més lliurem els entrepans perfectament senyalitzats amb una etiqueta de “sense gluten” per evitar equivocacions.

Les nostres salses com les patates estan lliures de gluten i periòdicament fem tests de control per verificar els nostres productes.

El nostre pa sense gluten porta ou 

En Conesa li podem fer el 90% dels nostres entrepans sense gluten

Menció especial a aquest apartat perquè sincerament estem orgullosos de poder oferir-lo.

Fa uns 15 anys i després d’una col·laboració en una tv local, vaig observar que tot l’equip es menjaven els entrepans que portàvem, menys un, estranyat em vaig dirigir a ell i li vaig preguntar si no li agradaven els entrepans, em va respondre que bona pinta tenien però, que no els podia menjar perquè era celíac.

En aquell moment aquesta paraula va ser nova per a mi, li vaig preguntar i em va comentar la problemàtica celíaca, que en aquells temps era bastant dura. Al sortir de plató em vaig dir que no podria ser tan complicat poder servir entrepans sense gluten i vam començar a buscar la manera de poder oferir el producte al col·lectiu celíac.

Fàcil no va ser ni de bon tros, perquè a banda dels problemes tècnics, en aquella època els productes sense gluten eren escassos i cars, però a la fi vam posar la primera pedra, i amb missatges d’agraïment que rebíem com el d’una noia de catorze anys “Gràcies per fer sentir-me igual que la resta de la meva família” el projecte va tirar endavant.

Avui dia podem oferir el 90% dels productes de la carta amb pa sense gluten, preparats en un sector individualitzat i oferint la garantia de no contaminació creuada que avalen aquests 15 anys de treball.

A més vam lliurem els entrepans perfectament senyalitzats amb una etiqueta de “sense gluten” per evitar equivocacions.

Les nostres salses com les patates estan lliures de gluten i periòdicament fem tests de control per verificar els nostres productes.

El nostre pa sense gluten porta ou     

Visita'ns!

T’esperem a Plaça Sant Jaume,
al carrer Llibreteria 1,
de dilluns a dissabte
Consultar horari aqui

Visita'ns!

T’esperem a Plaça Sant Jaume,
al carrer Llibreteria 1,
de dilluns a dissabte
Consultar horari aqui

HORARI

DILLUNS a DISSABTE

8,30h a 22,15h

Gràcies per la seva visita