Inici
 La Nostra Història
 Amanides
 Entrepans Calents
  Entrepans sense Gluten
 Entrepans Freds
 
 Complements
 
 On Estem   @
 

Durant la postguerra espanyola el Don Pedro Conesa va estar embarcat durant vuit anys al Cabo de Hornos de la companyia Ybarra, fent la ruta a Sud-amèrica.
Cansat d'anar de port en port va decidir establir-se a Barcelona i comença a treballar com a dependent a la xarcuteria del Sr. Sancho i al poc temps aquest, la hi va traspassar. Això succeïa el 1951.
En aquella època donada la situació de l'establiment la majoria dels clients eren funcionaris de l'Ajuntament i de la llavors Diputació de Barcelona que venien a fer el "chatito” de vi per acompanyar el “taquito” de formatge o pernil o la deliciosa llauna de cloïsses. Don Pedro va ser una persona que es va desviure per atendre al client i en aquest afany de servei, unn dia va obrir una

Don Pedro a la porta del que seria el popular establiment
llauna de Frankfurter Würstchen alemanyes que tenia en l'exposició i en el fogonet, on es preparava el seu menjar, va cuinar les salsitxes, tant van agradar que, va ser el principi de la invasió del "Frankfurt" a Barcelona.
Primer, en el fogonet, després en uns grills de la casa Berrens on només entrava un entrepà i després es van adquirir els grills

que han estat segell d'identitat de la confecció dels nostres entrepans i durant tants anys han fet les delícies de molts barcelonins i visitants.
 Avui dia és un negoci familiar que regenta el seu fill Josep i que manté la filosofia d'haver-se instituït com "Artesans de l'entrepà". L'equip de Conesa s'enorgulleix de tenir una clientela de quatre generacions que intentem mimar dia a dia.

                    veure mès.....................